Vocht EN temperatuurregulerend!

Hoeslakens Exclusief van Jeannette Vite®

Hoeslakens van Jeannette Vite® Exclusief zijn matrasbeschermer en hoeslaken in één. TENCEL® houdt je heerlijk warm of juist aangenaam koel. Vocht wordt gelijkmatig opgenomen en aan de lucht weer afgestaan, zodat het bed en het lichaam aangenaam droog blijven en bacteriën, schimmels en huisstofmijt geen voedingsbodem hebben. Door de ademende Polyurethaan laag dringen transpiratievocht en urine niet door in de matras of het kussen. Vergeleken bij de Standaard Serie, biedt de Exclusief Serie als extra, dat de temperatuur door de unieke laag PCM microcapsules continu op een aangename 28 graden Celsius blijft.

Tussen de TENCEL® en de laminaatlaag wordt een unieke luchtledige laag met microscopisch kleine capsules aangebracht. Als de temperatuur oploopt, wordt de kern van deze microcapsules vloeibaar en nemen ze warmte-energie op. Die warmte staan ze weer af als de temperatuur in het bed daalt en de capsules weer stollen. Op die manier wordt de temperatuur tijdens het slapen continu gecorrigeerd en wordt het matras nooit warmer dan 28 graden Celsius. De slaaptemperatuur is optimaal en het lichaam transpireert minder. Dit productiesysteem wordt Phase Change Material (PCM) genoemd. Het is een revolutionair nieuw productiesysteem ontwikkeld in samenwerking met Jeannette Vite®

Hoeslakens van Jeannette Vite® Exclusief zijn de absolute top in hygiënisch en comfortabel slaapcomfort. Hoeslakens van Jeannette Vite® Exclusief zijn verkrijgbaar in wit. Ook verkrijgbaar als topper en splittopper voor gebruik op bedden met twee aparte matrassen.

Toepassingen

Door het grote gebruiksgemak, het ultieme slaapcomfort en de optimale hygiëne zijn hoeslakens van Jeannette Vite® bij uitstek geschikt voor gebruik in zorginstellingen, de horeca en de recreatieve sector. Ze houden bedden hygiënisch schoon en droog, zijn gemakkelijk te wassen met de machine tot 40 graden, anti-allergeen en comfortabel. Ideaal dus voor gebruik in het ziekenhuis, verzorgingstehuis, bejaardencentrum of kinderdagverblijf. Of bijvoorbeeld in het hotel, recreatiepark of de vakantiewoning en nu ook bij u thuis. Lees hier meer over TENCEL®, het unieke ecologische product.

Wasvoorschrift:

Was het hoeslaken voor het eerste gebruik om de vezels optimaal vocht absorberend te krijgen. Het Tencel hoeslakens ligt na de machinewas op 40 °C meteen weer schoon en strak op het bed. Het Tencel hoeslaken mag kort op lage temperatuur in de droger, maar droogt sneller aan de lucht. Tencel hoeslakens zijn wereldwijd de nieuwe standaard voor optimaal slaapcomfort gecombineerd met maximaal hygiëne en gebruiksgemak.

Standaard afmetingen:

  • 80 X 200/210/220

  • 90 X 200/210/220

  • 120 X 200/210/220

  • 140 X 200/210/220

  • 160 X 200/210/220

  • 180 X 200/210/220

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »