Gevuld met 100% Moerbeiboom zijde van de allerbeste kwaliteit

De zijden dekbedden van Sichou zijn gevuld met 100% Moerbeiboom zijde van de allerbeste kwaliteit! Moerbeiboom zijde is de fijnste en meest zuivere zijde die er is. Iedere zijdevezel kan wel duizenden meters lang zijn. De lengte van de zijdevezels zorgt er juist voor dat de zijden vulling niet gaat klitten of verschuiven, waardoor u gegarandeerd jarenlang plezier zult hebben van dit heerlijke zijden dekbed van Sichou.

Sichou zijden dekbedden

De collectie zijden dekbedden van Sichou is onderverdeeld in 3 uitvoeringen. Het Comfort dekbed is een echte aanrader. Voor een betaalbare prijs ervaart u de sensatie van het slapen onder pure zijde. Het comfort dekbed is gevuld met 100% Moerbeiboom zijde en uitgevoerd met een mooie 100% katoenen jacquard tijk.

Indien u wat meer heeft te besteden dan is het Classic dekbed van harte aan te bevelen. Het Classic dekbed is nagenoeg gelijk aan het comfort dekbed, zij het dat de Classic een prachtige satijn katoenen tijk heeft van de zachtste kwaliteit. Net even wat meer zachtheid en comfort en een ware sensatie voor uw huid.

Wanneer u alleen gaat voor het allerbeste en allerfijnste dan komt u uiteraard uit bij het Luxus dekbed. Het Luxus zijden dekbed biedt alle voordelen van zijde. Het Luxus dekbed heeft een tijk die ook gemaakt is van de allerfijnste (moerbei) zijde. Daardoor ervaart u de sensualiteit van pure zijde rechtstreeks op uw huid. Vanwege de volle en vele opeenvolgende onderliggende zijdevlies lagen is het Luxus dekbed niet gewatteerd. Het Luxus zijden dekbed nestelt zich daarom op een unieke manier om het lichaam

  

Sichou zijden zomerdekbed

Slapen onder een Sichou zijden zomerdekbed tijdens de warme zomermaanden is ongekend. Zijde heeft van nature een verkoelende werking op uw lichaam. Zijde is vocht- en warmteregulerend. Zo slaapt u onder een zijden dekbed nooit te warm of te koud. Een zijden dekbed is ook nog eens superlicht, een lichter dekbed is er simpelweg niet.

Sichou zijden 4 seizoenen dekbed

Voor de koude slaper of de koele slaapkamer is er het Sichou 4 seizoenen dekbed. Het vulgewicht van het 4 seizoenen dekbed is zo afgestemd dat u er het hele jaar heerlijk onder kunt slapen. Hierbij wordt er dan wel vanuit gegaan dat de slaapkamertemperatuur het jaar rond redelijk constant en beïnvloedbaar is (kachel aan of raam open).

Sichou zijden combi dekbed

Is de temperatuur op uw slaapkamer sterk wisselend, kies dan voor het zijden combi dekbed. Een zijden combi dekbed bestaat uit 2 delen. Een zomerdekbed en een all season dekbed. Als de slaapkamertemperatuur beneden de 12 °C zakt strikt u het zomerdekbed eenvoudig vast aan het all year dekbed. Zo maakt u er een heerlijk warm en toch superlicht winterdekbed van.

Zijde = Anti Allergeen

Een bijzonder prettige eigenschap van een zijden dekbed is het feit dat het geen stof aantrekt of afgeeft en ongedierte niet graag in zijde vertoeft. Een zijden dekbed is daarmee anti allergeen en resistent tegen huisstofmijt. Daarnaast is zijde huidvriendelijk en zou het ook nog een verjongende werking op de huid hebben. Alle zijden dekbedden van Sichou hebben overigens ook het Oeko-Tex keurmerk, welke garandeert dat de dekbedden vrij zijn van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »