Ecologische dekbedovertrekken van Ontdekbed.nl

Dekbedovertrekken van Hefel zijn gemaakt van 100% TENCEL®.

Dit materiaal is volledig natuurlijk: het wordt gemaakt van houtvezels. De houtvezels worden gewonnen uit de bast van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. Het productieproces van TENCEL® is milieuvriendelijk en het materiaal is volledig biologisch afbreekbaar.

Weldadig TENCEL®

De vezel van TENCEL® is in hoge mate temperatuurregulerend en absorbeert vocht uitzonderlijk goed. Dat betekent dat het dekbedovertrek koel aanvoelt als dat nodig is en warm als u daar behoefte aan heeft. De vezel is sterk en zacht en de overtrek vormt zich feilloos naar de vorm van het lichaam, zeker in combinatie met een TENCEL® dekbed. Dat maakt slapen onder TENCEL® een weldaad voor de zintuigen.

Klik hier voor meer informatie over TENCEL®

Gebruiksgemak

De TENCEL® overtrekken zijn heel gemakkelijk in gebruik. U kunt ze wassen op 60 graden Celcius en ze zijn snel droog en strijkvrij. Door de lange levensduur heb je van een dekbedovertrek van Hefel jarenlang plezier.

(Te) Duur?

Kwaliteit heeft een prijskaartje.
Daar waar er elders Tencel dekbedovertrekken tegen een lagere prijs gekocht kunnen worden, heeft dat een oorzaak:
- De dikte van het materiaal (Hoe dunner, hoe goedkoper; want er wordt minder stof gebruikt)
- De dichtheid van de weving. Hefel dekbedovertrekken worden gebreid, waardoor de dichtheid hoger is en bacteriën, huisstofmijt en bedwantsen geen kans krijgen om zich te nestelen en zich te voeden aan uw huidschilfers.
-Goedkope arbeidskrachten. U weet waarschijnlijk dat in een aantal landen de lonen dusdanig laag zijn, dat het product ook goedkoper op de markt kan worden gezet. Denk daarbij aan kinderarbeid.
Hefel produceert al haar producten in Oostenrijk en dat al jaren lang, voor de beste kwaliteit.
-Door de fantastische kwaliteit gaat uw dekbedovertrek dan ook jaren mee en kan het als investering worden gezien voor uw slaapplezier.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »